вторник, 25 септември 2012 г.

Как да изкараме долари, докато сме в къщи

Така ще отгледате голяма банкова сметка

В кризата и високата безработица, не е лошо човек да помисли и за други начини за изкарване на пари.Постоянно ни говорят за високи технологии, но ние мислим, че те са далече от нас.Всъщност  са  във всеки домашен компютър или лаптоп.И вместо да тичаме по интервюта, дето да ни разпъват на кръст и ни карат да носим от девет кладенеца вода, можем да си седим на топло или хладно/зависи от сезона/ и да си изкарваме доларчета.Вярно, че пак се изисква труд, но не сме всички Реститути.
Сега ще ви покажа как започнах аз и ще го направя така, че дори да не знаете английски, да можете да започнете работа веднага.
Много западни сайтове предлагат заплащане срещу гледане на реклами, изпълнение на задачи и извършване на проучвания и друг вид работа от компютър..Повечето от тях плащат чрез PAYPAL.Затова трябва да имате акаунт там.Регистрира се лесно и е безплатно.Можете да го регистрирате от ТУК.
Ако не знаете английски, добре е да работите с браузера google chrome, защото има вграден преводач и можете да го ползвате за всеки сайт.Вярно превежда малко като циганче, но се разбира,за какво става дума.Ако нямате този браузър го изтеглете от ТУК.
Мисля че не беше трудно.
А сега започнете да изкарвате пари от ТУК.

П.П.Не се отказвайте през първите дни.Отначало резултатите са слаби.Но ако работите всеки ден и мислите, се достига една прекрасна прогресия.И не забравяйте да почерпите

Няма коментари :

Публикуване на коментар