Снимка от 17.12.2014г. 10.05 h |
Измийте чушлетата и продупчете всяко с остър нож. Така се прави за да не пръскат лютив сок, когато пукат. Наредете ги на скарата или в тавичка на фурната. Докато се пекат нарежете копър и магданоз. Счукайте чесън. Всичкото това го сложете в съд с капак. Добавете върху него, олио/зехтин/, оцет и сол. Разбъркайте. Когато свалите чушлетата, докато са още топли ги добавете в съда, разбъркайте и захлупете, за да може да се задушат и да поемат ароматите. След като изстинат, можете да ги съхранявате в хладилника, ако не ги изядете веднага по мексикански.
Снимката е от тази сутрин. На обяд ще се лее пот.
Няма коментари :
Публикуване на коментар