Историята е следната:
Видях в магазина едни макарони и ми хрумна да ги напълня за празничната вечеря
Напълних ги с каквото имах, тоест с кълцаница от пресен свински бут:
Кубчетата месо забърках със сол, праз, черен и червен пипер.
Попарих макароните в кипяща вода за 10 минути, като във водата имаше разтворени три бульона: гъбен, пилешки и зеленчуков.
Задуших кълцаницата с олио и вода, като след като се изпари водата, леко я запържих.
Напълних охладените макарони и във фурната с мазнината от пърженето.
След като бяха почти готови, ги извадих и настъргах отгоре сирене.
Върнах ги отново за малко на гореща фурна и ТАРАМ - Резултата го виждате най- горе.
Много играчка за вкусна кльопачка.
Честита Нова Година ! и Честит Ви Махморлук !
П.П. Жена ми изхвърлила бульона от попарването на макароните, за което ще имаме новогодишен скандал. Първият за годината. Бравос !!!
П.П. Жена ми изхвърлила бульона от попарването на макароните, за което ще имаме новогодишен скандал. Първият за годината. Бравос !!!
Няма коментари :
Публикуване на коментар