петък, 28 януари 2011 г.

Черна магия №7

Купете три яйца от различни магазини, различни на цвят.Кокошките снесли тези яйца се отглеждат промишлено и те са натоварени със стрес.
Ако правите магията  лятно време, поставете ги на слънце за една седмица, но така че да не са достъпни за котки,кучета или птици.Наглеждайте ги по два пъти на ден, като си мислите за този,за когото е предназначена магията и мърморите:
-Е га та силен гявол фане.Е га та силен гявол фане.
Дявола който ще помага трябва да е силен, иначе може да изтърве работата.
На петия ден, когато са замирисали яйцата,започнете да казвате:
-Да се вмиришеш, както тези яйца, пустиняк такъв./Естествено, че на свестен човек няма да направите такова нещо/.
На седмия ден инжектирайте в тях с тънка игла от три страни разтвор от пепел и вода.(По възможност пепелта да е от изгорял бучениш, бран до оградата на гробища, около полунощ).
Поставете яйцата в пластмасова кутийка,като ги разделите с памук. Памука трябва да е добре натъпкан и уплътнен, за да не се счупят по време на транспорта. Полейте го с урина на седем годишна ялова кобила.Оскубете бясно куче и поръсете космите. Поставете най-отгоре бележка със послание по ваш избор.Примерно:
*Това те чака мръснико*
Затворете кутията с капачето, като уплътните със смола, за да не прониква миризма на вън.Опаковайте като подарък.Адресирайте го до обекта.Пригответе 10лв. и ги дайте на някой циганин, да пусне колетчето с неговата лична карта.
Изморихте ли се?
Не е лесно да си магьосник.
Затова взимаме скъпо.

2 коментара :