вторник, 16 август 2011 г.

Пукани червени люти чушки


Изпукайте на скарата 300гр.червени люти чушки, като предварително пробиете всяка една с тънко ножче. Това се прави, защото понякога пукат и се разлитат шрапнелчета от люти семки. Когато се надупчат опасноста отпада.
След като ги изпечете(докато са топли) ги полейте със зехтин и оцет и ги похлупете да се задушат.
Докато това се случва, счукайте и обелете 5-6 скилитки чесън. Добавете го към чушките заедно с нарязан магданоз и копър. Сложете сол на вкус и разбъркайте.
Настържете отгоре кашкавал от мляко и пуснете вътре вкусни маслини. Разбъркайте отново.
Готово.
Този вид разядки стават по вкусни когато престоят и вкусовете на продуктите се смесят.
На снимката е моята.

Мноого яка.

Няма коментари :

Публикуване на коментар