Докато трае това приготвяйте другите зеленчуци:
Подмажете тефлонов или друг незалепващ тиган с четчица олио или зехтин и изпечете на него шайби добре узрял, но твърд домат /Ако е мек ще се разкашка/ . По същия начин изпечете млади тиквички и дебелостенни чушки. След като изпечете чушките ги задушете в малък съд и ги обелете.
Дойде време за патладжана.
Измийте добре шайбите от двете страни.Всичките тези гимнастики се правят, за да му се махне горчилката. Иначе разваля цялата салата.
Изпечете го по същия начин.
Сега смесете всички тези благини в голяма купа, добавете копър, магданоз, чесън, сол на вкус и разбъркайте.
В случая съм наредил отгоре цели люти чушлета / да си взема, който обича,но те не подлютяват салатата като цяло/. Черитата, които виждате са от моето ранчо.
Като нищо можете да добавите и маслини.
Добър апетит и наздраве !!!
Няма коментари :
Публикуване на коментар