понеделник, 31 януари 2011 г.

Доли Партън и Доливуд

Dollywood, получи през 2010 г. Applause награда по време на специална церемония на Международната асоциация на увеселителните паркове и атракции Експо в Орландо, Флорида, на 16-ти ноември 2010 година.

Applause наградата, 

Най-престижната награда за увеселителен парк , чието управление, операции и творчески постижения са вдъхновили продукта си с предвидливост, оригиналност и добро развитие на бизнеса.Наградата се присъжда всяка година от увеселителен парк, разположен Liseberg в Гьотеборг, Швеция.
 За тази награда  през 2010 г., Dollywood се състезаваха с Alton Towers в Англия и Phantasialand в Германия..

Легендата на кънтрито и Dollywood собственик Доли Партън получи наградата за парка. "За  нас е голяма чест да спечелим тази награда. Успехите ни през последните 25 години са такива, защото великия отбор на Dollywood,  аз с любов смятам за другото ми семейство! Всички тези хора  готвят, чистят, забавляват и озеленяват - Гордея се с всеки един от тях ", каза Партън. Тази награда идва когато парка завършва успешен и паметен 25-ти сезон.

Това е наистина уникален парк и показва изключително ниво на качество , особено по отношение оригиналност на Theming в шоу програми, база, озеленяване и атракции. Отличният персонал  и чистотата на парка, съчетани   със специалното ръководство и уважението към семейните ценности, поставя огромен пример за цялата индустрия", каза Матс Wedin, председател  и главен изпълнителен директор на Liseberg Group и председател на Liseberg  Applausе  съвет на управителите.

Dollywood е един от тримата финалисти за наградата и през 2006 г., заедно с Legoland и островите Universal за приключения.

 Family Xetulul парк, намиращ се в тропическите гори на Гватемала, спечели през 2008 година. 
Предишните награди Applausе включват Epcot, Дисниленд, Europa-Park, и Silver Dollar City.


Ах тази Партън, колко пъти съм я сънувал като млад.


ИЗТОЧНИК:http://www.dollywood.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар